Întâlnire utilă AJ Rugby -Internațional Rugby Players

Pentru prima dată, de la admiterea AJ Rugby(AJR) în rândul International Rugby Players (IRP), membri din conducerea celor două organizații s-au întâlnit pentru a stabili direcțiile de acțiune ale AJ Rugby, direcții în care aceasta se va bucura de sprijinul IRP.
Din partea IRP a fost prezent domnul Omar Hassanien (foto), CEO, în vreme ce, din partea AJR, au participat directorii executiv si operațional, Andrei Rădoi și, respectiv, Bogdan Manea, precum și doi dintre membrii fondatori, foștii internaționali Mihai Vioreanu și Romeo Gontineac.
Discuția a început cu invitația părții române ca un delegat IRP să participe la Adunarea Generală a Membrilor AJR, adunare care va avea loc în luna noiembrie.
S-a trecut apoi la problematica discuției care a fost legată de subiecte ca deschiderea relatiilor dintre AJR si FRR, în spiritul aliniarii structurilor rugby-ului românesc la cele internaționale, consultanța acordată de IRP în obținerea, de către AJR, a unor fluxuri financiare mai bune, menite să susțină obiectivele organizației, precum si suport pentru actiuni viitoare in relatiile cu Rugby Europe, respectiv World Rugby.
Iată ce ne-a declarat, la finalul discuției, Bogdan Manea, director operațional AJR: ”A fost o primă întâlnire folositoare, care nu s-a mărginit doar la a ne cunoaște. Discuțiile au fost la obiect și, de aici, cred că putem spune că au fost și eficente. Ne bucurăm de tot sprijinul și încrederea IRP, suntem mândri de asta dar și conștienți că asta ne obligă.”

 

SURSA FOTO: www.irishtime.com

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!