Întreg poștal dedicat lui Mircea Paraschiv

În semn de respect şi preţuire pentru valorile sportului românesc, sub egida "Campioni de legendă", Romfilatelia înscrie în proiectul dedicat acestora performanţa domnului Mircea Paraschiv prin introducerea în circulaţie a unui întreg poştal.

Îndemnul unui mare sportiv şi antrenor: "În rugby nu eşti niciodată singur şi de multe ori reuşita ta se datorează celor din jur: jucători şi antrenori".

Romfilatelia îi mulţumeşte pentru performanţa de a deveni singurul român inclus în Wall of Fame-ul din World Rugby Museum şi de a poziţiona România pe harta legendelor sportive.

Întregul poştal va putea fi achiziţionat din magazinele Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, începând cu data de 23 octombrie 2020.

Mircea Paraschiv, fost mijlocaș la grămadă la echipe precum Sportul Studențesc și Dinamo, are 62 de selecții în echipa națională a României. Paraschiv a fost campion european cu Stejarii, dar și component al lotului participant la prima Cupă Mondială, în 1987, când a înscris un eseu la victoria cu Zimbabwe, 22-21. 

Mircea Paraschiv a fost antrenorul echipei naționale a României la Cupa Mondială din 1999.

AJR salută inițiativa Romfilatelia!

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!