Stade de France centru de vaccinare anti-Covid 19

Emblematicul Stade de France, una dintre cele mai importante arene sportive  pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris 2024, va deveni un centru major de vaccinare COVID-19 în aprilie a.c.. Oficialii din Saint-Denis și agenția regională de sănătate mai trebuie să stabilească doar ziua pentru deschiderea centrului de vaccinare.

Stade de France va găzdui atât  ceremoniile de deschidere și închidere ale întrecerilor olimpice din cadrul Paris 2024, cât și meciurile Cupei Mondiale de Rugby din 2023. De asemenea, întrecerile olimpice de atletism sunt programate să aibă pe stadionul a cărui capacitate este de 80 000 de locuri.

În întreaga lume din ce în ce mai multe arene sportive sunt amenajate de autorități ca centre de vaccinare. Orange Vélodrome din Marsilia se află printre centrele din Franța, iar Stadionul SoFi, care va găzdui ceremoniile de deschidere și închidere  ale Jocurile Olimpice și Paralimpice din Los Angeles 2028, a devenitdin martie un important centru de vaccinare în Statele Unite ale Americii.

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!