Rugby Touch în Tei

Joia trecută (n.n. 25 august), pe terenurile sintetice din cadrul Complexului Tei, s-a consemnat debutul unuia din proiectele Asociației Jucătorilor de Rugby și anume Proiectul ”Rugby Touch”.


Asociația își propune să promoveze această formă de rugby către publicul larg, un public iubitor de mișcare. De asemnea, se dorește atragerea câtor mai mulți oameni către sportul cu balonul oval și, implicit, creșterea susținerii acestuia în țara noastră.

Rugby Touch este o variantă ușor de învățat, implică un contact minim, non-agresiv și reduce la zero orice risc. Ca atare, poate fi practicat de oricine indiferent de vârstă, sex sau abilități sportive.


AJRugby își propune creearea unor condiții atractive de antrenament a căror finalitate să fie o competiție pe echipe. In prima instanță ne-am adresat firmelor de București, până acum primind răspuns de la Forma Creative Design (BFM Group), precum si de la firma de avocatura Filip & Company. Alături de câțiva jucători mai experimentați, componenți ai Arlechinilor din București, ne-am bucurat de o după-amiază sportivă, la care au participat chiar și copii.
Fără a lua în seamă tabela de marcaj, jocul de pe teren a adus bună dispoziție, și a solicitat angajamentul tutror participanților. Evident, totul s-a încheiat cu o binemeritată repriză a “treia”, specifică rugbyului.

 

                                                 

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!