Rob Kearney - raport final în fruntea asociației irlandeze

Celebrul jucător irlandez de rugby Rob Kearney (foto), fost la Leinster, a demisionat din funcția de președinte al Asociației irlandeze a Jucătorilor de Rugby, după ce s-a transferat în Australia, unde va îmbrăca tricoul celor de la Western Force. 

Kearney a redactat un raport final în care vorbește despre mandatul său, despre onoarea de a fi condus prestigioasa asociație, dar și despre provocările fără precedent ale anului pandemic 2020. Printre altele, Kearney se declară mândru că jucătorii irlandezi de rugby, membri ai asociației, au reușit să treacă bine peste criza de sănătate publică, având grijă de ei, de familiile lor, dar și implicându-se activ în societate, prin ajutorul oferit voluntar autorităților.

Rob Kearney le-a mulțumit tuturor colaboratorilor și a adăugat că este dispus, în continuare, să se implice din alte funcții, în Asociația Irlandeză a Jucătorilor de Rugby. 

Kearney a jucat de 95 de ori pentru Irlanda și de 3 ori pentru Selecționata Leilor Britanici și Irlandezi. Cu Leinster a câștigat de patru ori Cupa Heineken și de 6 ori titlul celtic. Cu naționala Irlandei a jucat la Cupa Mondială și a cucerit de patru ori Six Nations, în două situații cu Mare Șlem.

Kearney este văr de rangul 5 cu noul președinte american ales, Joe Biden. 

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!