Noul an debutează cu noi provocări

Odată cu defășurarea, în 2023, a Cupei Mondiale masculine de rugby, World Rugby se pregătește de noi consultări, în ceea ce privește contactele ”head to head”, cu părțile implicate în joc. Astfel, un nou chestionar a fost trimis de forul mondial către Head Contact Process (HCP) Calibration Group. Acesta este un grup format din 40 de memebri (arbitri, ofițeri judiciari, comisari de citare, reprezentanți ai jucătorilor și antrenori). În urma concluziilor rezultate din procesul de consultare și a posibilelor propuneri de schimbare a regulamentului, o conferință cu privire la forma jocului va avea loc pe 28 februarie, în cadrul World Rugby.

International Rugby Players, ca reprezentant al celei mai importante părți participante la joc, și anume jucătorii, dorește ca un chestionar (https://www.surveymonkey.com/r/P3KHH8L) să fie distribuit de către asociațiile naționale părților interesate, pentru a avea un feedbeck cât mai amplu, din partea tuturor celor implicați. Orice schimbare viitoare asupra regulamentului trebuie făcută cu implicarea tutror participanților la joc.

Răspunsurile pot rămâne anonime și vor fi colectate de către IRP, nu de către World Rugby, astfel încât orice comentarii, întrebări sau recomandări sunt binevenite. Vă rugăm să ne trimiteți răspunsurile până miercuri, 31 ianuarie, pentru ca IRP să poată transmite un punct de vedere către ședința WR din 28 februarie.

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!