Cumpără un bilet virtual la CS “U” Cluj - SCM Timișoara și intră în tombola AJR

Asociația Jucătorilor de Rugby(AJR) vă invită să participați la un concurs inedit prin care puteți ajuta în mod activ rubgyul românesc și echipa CS “U” Cluj. Mai exact, cu ocazia debutului “studenților” la ediția din 2021 a Cupei României din 3 aprilie 2021 de la ora 11:00 în compania celor de la SCM Timișoara, aveți posibilitatea de a achiziționa bilete virtuale, banii strânși urmând a fi donați către gruparea universitară.

 

 

AJR pune la bătaie un tricou replica de joc al Echipei Naționale de Rugby a României pentru cei ce intră în această tombolă. Câștigătorul tombolei va avea posibilitatea de a își alege modelul (alb sau color) și mărimea tricoului!

Sursa foto: rugbyshop.ro

Update: Timișorenii și clujenii suplimentează premiile pentru concursul AJR - Asociația Jucătorilor de Rugby! Pe lângă tricoul replică de joc al Echipei Naționale de Rugby a României, încă 3 câștigători se vor bucura de următoarele premii:

  • Tricou de joc SCM RUGBY Timisoara (mărime XL);
  • Tricou de joc RUGBY U Cluj (mărime 2XL);
  • Tricou polo RUGBY U Cluj (mărime XL).

 

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs?

 

Căștigătorul va fi anunțat după extragerea realizată de către AJR după terminarea meciului dintre SCM Timișoara și CS “U” Cluj pe pagina noastră de Facebook!

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!