Conor Murray ambasador pentru o cauză caritabilă

Celebrul internațional irlandez Conor Murray (foto) a fost numit Ambasador al organizației Down Syndrome Ireland. Rugbystul, care este membru al Asociației Jucătorilor de Rugby din Irlanda, a acceptat cu multă plăcere acest rol și va încerca să îi impulsioneze pe fani ca, în scopuri caritabile, să parcurgă 100 de kilometri în 21 de zile în forme variate de mișcare cum ar fi alergare, jogging, înot, ciclism sau mers pe jos. 

 

Proiectul, denumit 21 Day Challenge, are scop caritabil și dorește să strângă 3,6 milioane de lire sterline care vor fi donate pentru persoanele care suferă de sindromul Down. 

 

Connor Murray, mijlocaș la grămadă pentru Munster și pentru naționala Irlandei, este campion cu echipa de club în Pro 14, dar și triplu câștigător al Turneului celor 6 Națiuni. În 2018, Midi Olympique l-a declarat cel mai bun rugbyst al lumii.

 

Asocierea imaginii lui Conor Murray cu misiunea caritabilă este un proiect al Asociației Jucătorilor de Rugby din Irlanda. Connor Murray parcurge zilnic, 5 kilometri pe jos, de acasă până la echipa de club, unde parcurge programul de antrenamente. 

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!