ALĂTURI DE GHEORGHE CARAGEA!

        Gheorghe Caragea (născut în 1958, 38 de selecții pentru naționala României, în perioada 1980-89) intră în acea galerie a stejarilor fără de care, nu s-ar putea vorbi despre acest sport în țara noastră. Fie și doar dacă ne gândim doar la celebra victorie cu Franța din 1980, de pe Giulești, scor 15-0, atunci când el se avea doar 22 de ani și se afla în fața celei de a patra selecții la prima reprezentativă.
        Ajuns la vârsta de 66 de ani, Gheorghe Caragea are de trecut o încercare dificilă: ateroscleroza arterelor membrelor inferioare. Această boală îl confruntă pe fostul nostru mare internațional cu riscul pierderii unuia dintre picioare. Este nevoie de o interventie, cu cheltuieli de aproximativ 3.000 de ron.
         Asociația Jucătorilor de Rugby nu poate trata cu indiferență aceast apel. Ea va contribui cu o parte importantă din totalul sumei necesare. Nu ne vom mărgini doar la asta. Vom face apel la membrii noștri, la susținători, la toți cei care activează în lumea rugbyului și nu în ultimul rând la suporterii acestui frumos sport, să contribuie la alinarea suferinței acestui fost mare ”stejar”!

          VA rugam sa donati direct in contul domnului Caragea Gheorghe folosind urmatoarele detalii:

Titular Caragea Gheorghe 

RO57BREL0005529461580100

Libra Bank S.A.
Semilunei Str. 4-6 Sector 2, 011885, Bucharest, Romania

 

DEVINO MEMBRU!

Daca esti jucator activ, fost jucator sau simplu suporter te asteptam alaturi de noi!